www.imago-coaching.com
06-43064763
info@imagico.nl
vCard

Uw imago testen

Wilt u twijfels weggenomen zien? Zoekt u bevestiging of objectief bewijs? Of dient de test als input bij het samenstellen van een imago ontwikkelingsplan? Helaas is niet elke vraag beantwoordbaar, praktisch bezien. Voor wat er echter wel mogelijk is heeft u liever antwoorden en niet dat er nieuwe prangende vragen ontstaan. Uit de vele beschikbare tests kiest imagico met u die tests die tenminste toch bruikbare antwoorden opleveren. Zowel voor organisaties als voor personen, eventueel op maat gemaakt.

Review van een "on-line imago test (voor personen)"

Op het internet staan een aantal on-line tests voor personen. Imagico heeft geen banden met bijvoorbeeld www.imagotest.nl, maar wilde toch de proef op de som nemen. Deze website biedt de mogelijkheid uzelf scores te geven en die dan te vergelijken met het gemiddelde van alle deelnemers. U kunt ook anderen on-line uitnodigen om aan u scores te geven.

Gelukkig, ik ben normaal.. ;D

Hieronder de scores die ik mijzelf heb gegeven vwb enkele imago eigenschappen, vergeleken met wat mensen zichzelf gemiddeld hebben gegeven. Fijn te weten dat ik niet veel afwijk van het gemiddelde... ;D

 

Wat leer ik hiervan?

Als veel mensen voor zichzelf de test invullen, kan men verwachten dat elke dimensie "neutraal" zal uitvallen. Toch valt te zien dat gemiddeld genomen mensen zich hun positieve eigenschappen sterker voorstellen dan hun negatieve eigenschappen. (dwz oppervlakte links is groter dan oppervlakte rechts)

Anderen laten oordelen over mij?

Zou u graag anderen over u laten oordelen middels een on-line test? Deze website biedt de mogelijkheid. Zelf zou ik dat liever niet on-line doen, maar liever in een persoonlijk gesprek. Immers: "Waarop baseert iemand zich als hij/zij negatief oordeelt?"

Is een on-line test een goed idee?

't Is leuk verzonnen, maar veel heb ik er niet aan. Er volgt namelijk geen advies waaraan te werken en hoe daar aan te werken. Voor een goed oordeel praat ik liever met betrouwbare personen die hun oordeel goed kunnen onderbouwen en bruikbare adviezen geven. U ook? Bel imagico