Imago-coach Peter Overweel

Opleiding

De inspiratie die geleid heeft tot het oprichten van imagico ontstond al tijdens m'n opleiding. Veel getallen, maar de menselijke factor maakte geen deel uit van de studie. Uiteraard heb ik er wel veel geleerd, maar de echte wereld bestaat toch echt niet alleen uit getallen en ik miste toch wel de uitleg over hoe je jezelf goed kan presenteren.

Loopbaan

Tijdens m'n loopbaan werkte ik voor negen verschillende werkgevers (diverse functies in de ICT: software-engineer, consultant, cursus-leider, software-architect, project manager) en ik bemerkte dat werkgevers veelal een star beeld hebben over de potentie van werknemers. Om meer inzicht te krijgen ben ik mij onder andere gaan verdiepen in bijvoorbeeld lichaamstaal en al snel had ik een breed spectrum van boeken over communicatie, psychologie en marketing/verkoop gelezen. Toen ik zelf verscheidene samenvattingen geschreven had, adviseerde mijn zus mij om hier professioneel in door te gaan. Na lang twijfelen leidde dit uiteindelijk tot de oprichting van imagico.

Imagico

Mijn opleiding en werkervaring leerden mij om gestructureerd te werken, methodieken te bestuderen en om complexe zaken in eenvoudige taal te verwoorden. Privé ging ik salsa dansen en dat bracht mij in contact met vele fantastische mensen en leerde hoe mijzelf veel beter te presenteren. Toen Imagico opgericht was, kon ik eindelijk ook eens iets doen met andere belangrijke persoonlijke kwaliteiten: O.a. intermenselijke vaardigheden, creativiteit en mijn enthousiasme.

ZZP (Zelfstandige Zonder Personeel)

Imagico is een eenmansbedrijfje, maar werkt niet alleen. Imagico heeft een waarnemingsovereenkomst om u continuïteit te garanderen en werkt samen met diverse creatieve mensen om topkwaliteit te kunnen leveren en eventueel grootschalig te kunnen werken. Imagico werkt tegen aantrekkelijke tarieven, is flexibel, geeft meer persoonlijke aandacht, doet meer en bereikt betere resultaten. Niets is zo belangrijk voor imagico als positieve mond-op-mond reclame, dus u krijgt gegarandeerd waar voor uw geld... de mogelijkheden >>


Eigen bedrijf:Werkgevers:Opleiding: