www.imago-coaching.com
06-43064763
info@imagico.nl
vCard

Creatieve mensen

Imagico kent veel creatieve mensen. Uiteenlopend van talentvolle studenten tot ervaren professionals. Creatieve mensen kunnen een onderscheidend voordeel geven voor het imago van uw organisatie. Via imagico werken zij graag mee aan uw promotiemateriaal, uw promotieactiviteiten en aan uw algemene uitstraling.

Maximaal effect

Door meerdere creatieve krachten te bundelen kunt u veel meer effect sorteren. Imagico denkt mee, combineert en organiseert effectievere campagnes op basis van pakkende creatieve thema's.

Voorbeelden en portfolio's op aanvraag

Op verzoek kan imagico u portfolio's voorleggen van enkele artiesten op het gebied van onder andere:

  • 3D Computeranimaties van bedrijfslogo's
  • Dansvoorstelling/dansworkshops
  • Fotografie
  • Grafisch ontwerp
  • Schilderen
  • Schrijvers
  • Toneel/acteerworkshops
  • Webdesign
 

Voorbeeld 1: Nike


Imagico werkt samen met artiesten op het gebied van 3D computeranimaties. Speciaal voor imagico zijn drie nieuwe computeranimaties gemaakt ter illustratie van de creatieve mogelijkheden.

Van verschillende algemeen bekende bedrijfslogo's zijn filmpjes van tien seconden gemaakt. Langer durende filmpjes zij uiteraard ook realiseerbaar en voorbeelden van filmpjes met sterke geluidseffecten kunnen wij u ook demonstreren.

Scroll naar beneden voor meer on-line voorbeelden.
 

Voorbeeld 2: McDonald's


Animaties als deze kunt u gebruiken op uw website, tijdens beurzen, evenementen, in uw etalage of in uw winkel. Heel professioneel en absoluut imagico. Een krachtige uitbreiding op uw promotiemateriaal.

Animaties als deze kunnen ook gemonteerd worden in bedrijfspromotiefilmpjes of filmpjes ter promotie van uw producten/diensten.

Scroll naar beneden voor het derde on-line filmpje uit deze portfolio.
 

Voorbeeld 3:
Olympische Spelen


Met 3D computeranimaties komt uw boodschap sterker over. Ook andere animaties dan uw bedrijfslogo zijn mogelijk. Voor producten, projecten en campagnes kunnen op maat gemaakte animaties opgeleverd worden.

Imagico combineert de creativiteit van meerdere talenten en houdt uw doelstellingen scherp in de gaten. Het totaal vormt uiteindelijk meer dan de som der delen. Neem contact op met imagico voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven... Contact >>