Het imagico partner project

Samenwerken met imago-specialisten

Imagico heeft zelf veel expertise in huis. Om echter de allerbeste resultaten voor onze klanten te bereiken zoekt imagico naar imago-specialisten. Gemotiveerde partners die enthousiast mensen en organisaties willen helpen met het versterken van hun imago.

Partners voor Personal Branding:

Individuen kunnen vwb hun imago building geholpen worden door bijvoorbeeld kappers, kledingwinkels (want kleren maken de man of vrouw), opleidingsinstituten, fitness- en/of wellness-centra, fotografen en vele andere imagico partners.

Partners voor Reputation Management:

Organisaties presenteren zich beter met de hulp van bijvoorbeeld mediatrainingsinstituten, teambuilding-organisatoren, bureau's voor het uitvoeren van enquêtes, design studio's voor het herinrichten van een kantoorpand, website-/grafisch designers voor het aanmeten van een nieuwe huisstijl, etcetera. Creatieve mensen binnen het imagico partner netwerk geven u het onderscheidende voordeel.

Het voordeel voor de klant

Omdat partners elkaar ook onderling kennen en gewend raken aan elkanders manier van denken, ontstaat er een synergie-effect voor de klant. Het geheel vormt meer dan de som der delen: 1+1=3. Klik hier voor een overzicht van het imagico partner netwerk.

Aanmelden als imagico partner

Bent of kent u potentiële partners? Of heeft u aanvullende suggesties? Imagico komt graag met u in contact voor een oriënterend gesprek.


(download hier de pdf-versie)