Filmpjes

Werken aan uw imago kan tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder bewegende beelden. Filmpjes zijn een middel om van te leren en om uzelf te presenteren.

 

Tips:

  1. Aankomens persvoorlichtster volgt mediatraining (programma van de publieke omroep RVU)

Humor:

  1. Het gebruik van superlatieven
  2. Man wil preventief kennismaken met zijn collega's

Overige filmpjes:

  1. Imagico intro filmpje

(Kijk ook eens naar de filmpjes die imagico voor u in opdracht kan maken)

a. Aankomens persvoorlichtster volgt mediatraining (programma van de publieke omroep RVU)

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.
Het lijkt zo gemakkelijk hoe mensen op televisie spreken. Professionele presentatoren kunnen een goed salaris verdienen. Toch is het minder gemakkelijk dan het lijkt en vele presentatoren volgen eerst de nodige trainingen en cursussen.

Heeft u uw eigen stem wel eens teruggehoord op een geluidsopname? Heeft u wel eens een spreekbeurt ingestudeerd? Heeft u wel eens met de camera op u gericht moeilijke vragen moeten beantwoorden? U hoeft de lat natuurlijk niet zo hoog te leggen als een ander, maar het is wel zeer leerzaam te kijken naar hoe anderen zichzelf verbeteren.

Het filmpje hiernaast betreft een televisieprogramma waarin een aankomend persvoorlichtster gevolgd wordt tijdens haar mediatraining...

b. Het gebruik van superlatieven

Hiernaast ziet u een grappig filmpje, waaruit blijkt dat Apple het gebruik van superlatieven niet schuwt. Overdreven misschien, maar het legt Apple geen windeieren.

Net als iedereen moet ook u aan positieve zelfpresentatie doen. Vindt u dat moeilijk of wilt u weten hoe dat beter kan? Neem contact op met imagico voor een voor u op maat gemaakte oplossing. contact info >>

Om u alvast een beetje op weg te helpen kunt u hier een pdf-bestand met superlatieven downloaden... ;D

c. Man wil preventief kennismaken met zijn collega's

Het tonen van een gevoel voor humor is meestal erg belangrijk bij het maken van een effectief goede eerste indruk. Imagico neemt dat mee in de trainingen en coaching.

Nevenstaand filmpje is een illustratie van hoe het beter niet moet. Evenwel erg grappig gemaakt... ;D

d. Imagico intro filmpje

Imagico adviseert bedrijven om een eigen intro filmpje klaar te hebben, dat bij allerlei gelegenheden opgenomen kan worden in een video verslag.

Via het imagico partner netwerk kunnen tal van partijen worden ingeschakeld voor o.a. het filmen van promotiemateriaal, het invoegen van computer geanimeerde beelden (bijv. van uw bedrijfslogo) en het mixen van uw bedrijfsjingles.

Interesse? Neem contact op met imagico om eens een kijkje te mogen nemen in de portfolio van onze specialisten. contact info >>